Samsung Galaxy S5 novitet na tržištu smartphona

Samsung Galaxy S5., samsung, smartphone, samsung, Samsung Galaxy S5., pametni telefoni, -modeli kineskih pametnih telefona
Samsungov podpredsjednik odjela mobilnih uređaja, Lee Young Hee, izjavio je za Bloomberg tijekom sajma CES 2014 sljedeće: "Mnogi korisnici su gotovo fanatični oko biometrije u mobilnim uređajima, točnije skeneru oka... Mi u Samsungu razmišljamo u tom smjeru".

Prema izjavi može se zaključiti da će Samsung u galaxyju S5 predstaviti baš takav oblik biometrijske zaštite uz ranije najavljeni čitač otisaka prstiju.

Young Hee je također dodao da s prelaskom s modela Galaxy S3 na Galaxy S4 Samsung nije učinio prevelike promjene u samom uređaju, barem što se vanjštine tiče, no da to neće biti slučaj kod modela Galaxy S5.

"U osnovi fokus usmjeravamo prema zaslonu i korisničkom osjećaju pokrova mobitela", dodao je Young Hee prenosi gadgeterija.tportal.hr. Bit će izuzetno zanimljivo vidjeti što će nam Samsung predstaviti u svom novom top modelu mobitela, a ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati veljaču kada će uređaj biti predstavljen, odnosno travanj kada bi mogli na tržištu ugledati Samsung Galaxy S5.

urbancult.hr