NOVO: Nokia 9 (2017)

RENDERI PRIKAZUJU NOVU NOKIU 9 U NJENOM PUNOM SJAJU I NOVIM DETALJIMA O SPECIFIKACIJAMA. DVOSTRUKA KAMERA I ZAKRIVLJENI ZASLON KAO NAPAD NA MODERNE FLAGSHIPE

Već smo ranije viđali parcijalne Nokia 9 rendere ali nam sada pouzdana ekipa CompareRaja i @OnLeaks donose novu poslasticu. Objavljeni su najnoviji renderi koji uključuju i video i moramo reći da je HMD odradio odličan posao naravno ako se sve ovo na kraju pokaže točnim.

Kako smo već rekli izvor ovih rendera i informacija je popularni OnLeaks pa smo skloni vjerovati da će Nokia 9 imati dimenzije 140.9 x 72.9 x 7.5mm ali da će joj grba dvostruke kamere debljinu ipak dići na bucmastih ali ne i strašnih 8.9mm. Informacija o senzoru nema ali je ranije spominjan Sony IMX258 koji smo već vidjeli na Nokia 8 uređaju. Ipak sada "znamo" da će tu biti 5,5″ QHD AMOLED zaslon(bravo Nokia), a spominje se i omjer stranica 18:9. Kako smo već rekli zaslon je zakrivljen na rubovima pa je lako moguće da je upravo Samsung ustupio svoje panele HMD-u. Video je jednostavan ali prikazuje uređaj iz svih kutova i čini nam se da je posao odrađen vrhunski. Jedva čekamo da vidim kako to izgleda u stvarnosti.

Video pogledajte u nastavku.

12.10.2017 u 17:31