Nekoliko trikova kako brže napuniti bateriju mobitela

prijenosni punjač , prazna baterija, mobiteli, punjač za mobitel, mobitel, mobiteli, punjač, punjač za mobitel, mobitel, baterija od mobitela, punjač za mobitel
Što učiniti kada morate izaći van u kratkom roku, a baterija vašeg mobitela je prazna? Postoji nekoliko trikova koji se mogu iskoristiti za brže punjenje baterija.

1. Koristite kvalitetan i snažan punjač

Prema nekim testiranjima, snažniji punjači brže će napuniti bateriju vašeg mobitela, pa ne bi bilo na odmet možda nabaviti kvalitetan i snažniji punjač da biste mogli 'pogurati' više struje u bateriju nego što bi to postigli sa klasičnim punjačem koji je stigao uz vaš mobitel, piše ICTbusiness.info.

2. Prebacite uređaj u Airplane način rada

Kada ste ograničeni vremenom za punjenje mobitela, svakako prebacite uređaj u Airplane način rada, jer ga na taj način možete puniti i dvostruko brže nego kada ga punite u standardnom načinu rada.

3. Izvadite mobitel iz zaštitnih kučišta

Sigurno ste primjetili da se mobitel prilikom punjenja dodatno zagrijava, a s porastom temperature baterija se sporije puni. Kako biste izvukli maksimum od punjenja, izvadite uređaj iz zaštitnih kučišta, posebno onih gumenih, a ne bi bilo loše ostaviti uređaj i na nekom hladnijem mjestu dok se puni, primjerice u sobu u kojoj je sobna temperatura niža ili uz ventilator, piše ICTbusiness.info.