FOTO/VIDEO  Lenovo Phab 2 Pro

Lenovo Phab 2 Pro , mobiteli
Lenovo Phab 2 Pro je stvarno jedan odličan model mobitela koji donosi sve što bi mogli poželjeti. Za početak radi se o poprilično velikom modelu koji sadrži Snapdragon 652 procesor i ima 6,4-inčni zaslon (1440 x 2560 točaka, Quad HD, 459 ppi).Google ovdje suređajue s Lenovom i dolazi opremljen projektom "Tango". Taj projekt donosi augmented reality, proširenu stvarnost ilitiga prikazuje svijet kroz virtualni sadržaj.

Možete tako postaviti virtualni namještaj u prostoriju kroz nekakav xy softver, a igre su jednostavno razina iznad dosadašnjih iskustava.Spomenuta memorija od 4 GB je naravno RAM, a tu je i kamera od 16 megapiksela (sekundarna je osam megapiksela). No ono po čemu je ovaj Lenovo model poseban je Tango sustav. Tango unutar sebe sadrži jezgru koja sve faktore povezuje skupa.

Sadrži ovaj model i bateriju od 4050 mAh, microSD do 256 GB (interno ima 64 GB memorije) te sadrži Adreno 510 GPU. I da, radi se o Dual SIM modelu koji podržava Nano-SIM.

Ovaj model je debeo svega 10,7 milimetara, a ima i Dolby Atmos zvučnike te podržava Dolby 5.1. Inače model nam dolazi u susret tijekom mjeseca rujna 2016. godine, a koštati će 499 američkih dolara.