Jedan od najpopularnijih mobitela svih vremena ponovo se vraća u prodaju

nokia, telefon, kupovina
Spomenuta stranica mobitel će imati u ponudi svega nekoliko dana, a njegova a cijena biti će samo 6 eura. Ukoliko se odučite kupiti jedan primjerak za svoju kućnu arhivu na pošiljku koja stiže iz Singapura čekat ćete između tri i četiri tjedna, a svi kupci biti će oslobođeni plaćanja poštarine.

Kako prenosi Večernji list, popularni Nokijin model 3310 prvi put izašao je 2000. godine, a svojim tehničkim karakteristikama osvojio je milijune ljudi diljem svijeta. S 126 milijuna prodanih primjeraka postao je jedan od najprodavanijih mobilnih telefona u povijesti,a i danas je na glasu kao mobitel koji može preživjeti baš sve.

Nokia 3310 je kompaktan telefon, težak 133 g s zaslonom dimenzija 84 x 48 mm. U vrijeme kada je ova Nokia prvi put izašla na tržište bila je znatno manja u odnosu na ostale uređaje na tržištu. Također, mogla se pohvaliti i brojnim karakteristikama koje su u to doba bile rijetke kao što su npr, kalkulator, Nokia mrežni monitor, štopericu i podsjetnik. Nokia 3310 imala je i četiri igrice za razonodu među kojima je bila najpopularnija bila zmijica.

Također svoju popularnost stekla je i zbog mogućnosti slanja trostruko dužih SMS poruka, a imala je i opciju SMS čavrljanje kao i glasovno biranje brojeva.

Ovo je u svakom slučaju odlična vijest za sve nostalgičare koji nikada nisu prežalili legendarnu Nokiu.