FOTO/VIDEO  Galaxy S6 edge+

Galaxy S6 edge , pametni telefoni, mobiteli, samsung
Novi član obitelji Galaxy nadogradnja je jedinstvenog i inovativnog dizajna pametnog telefona Galaxy S6 edge, s povećanim zaslonom čija je dijagonala 5,7 inča. Sjedinjuje metal i staklo u elegantnom dizajnu te nastavlja trend uređaja sa zaslonima velike dijagonale, koji je Samsung pokrenuo 2011. godine, predstavljanjem prvog uređaja Galaxy Note.

Galaxy S6 edge+ nudi elegantan dizajn i vrhunske performanse te odličnu funkcionalnost, uključujući naprednu tehnologiju ekrana koju krasi jedinstven Samsungov dizajn. Zakrivljen ekran s obje bočne strane, izuzetna kamera za snimanje videa i fotografija visoke kvalitete, brzo punjenje baterije bilo da je povezan žicom ili bežičnim indukcijskim punjačem, kao i izuzetno snažan procesor, samo su neki od aduta ovog uređaja, moglo se čuti prilikom predstavljanja. Novi pametni telefon nudi i povećan kapacitet radne memorije od četiri gigabajta, što korisnicima omogućava još jednostavnije obavljanje više zadataka u isto vrijeme, za još bolje iskustvo komunikacije, multimedije i grafički zahtjevnih igara.

Samsung Galaxy S6 edge+ gradi na jedinstvenom i prepoznatljivom dizajnu pametnog telefona Galaxy S6 edge, uz elegantne linije i vrhunsku završnu obradu. Bočne stranice zaslona sada nude novi „Apps edge", što korisniku omogućava brz pristup omiljenim aplikacijama uz potez prsta po zakrivljenom ekranu. Također, unaprijeđen „People edge" omogućava bržu komunikaciju i pomaže korisnicima u jednostavnom povezivanju s obitelji i prijateljima, tako da su opcije poziva ili slanja poruka udaljene samo dva dodira prstom. Galaxy S6 edge+ opremljen je, za Galaxy obitelj već dobro poznatim Super AMOLED zaslonom, koji zahvaljujući dijagonali od 5,7-inča i Quad HD razlučivosti nudi izvanredno multimedijalno iskustvo, uz jak kontrast i detaljan prikaz sadržaja.

Korisnici pametnog telefona Samsung Galaxy S6 edge+ uživat će i u drugim prednostima Samsungovog naprednog podsustava kamere, uključujući mogućnost gotovo trenutačnog pokretanja aplikacije kamere. Dvostrukim pritiskom na „home" tipku kamera će se aktivirati za svega 0,6 sekundi, a uređaj nudi i mogućnost snimanja fotografija i videozapisa visokog dinamičkog raspona (HDR) korištenjem obje kamere, uz optičku stabilizaciju slike i dodatne filtre.

Galaxy S6 edge+ donosi nevjerojatno brzo punjenje, sa ili bez žice, a kompatibilan je s gotovo svim bežičnim punjačima dostupnim na tržištu. S klasičnim žičnim punjačem za potpuno punjenje baterije uređaja potrebno je oko 90 minuta, a bežičnim punjačem približno 120 minuta. Koristeći SideSync aplikaciju, Galaxy S6 edge+ moguće je lako povezati s računalom ili tabletom, za lak pristup dokumentima i informacijama na pametnom telefonu, neovisno o tome koju hardversku platformu ili operativni sustav računala koriste.

Također, Samsung Galaxy S6 edge+ opremljen je unaprijeđen sigurnosnim značajkama KNOX Active Protection i My KNOX aplikacijom s jednostavnim i brzim namještanjem, kako bi dodatno zaštitio privatnost i informacije korisnika, bilo da je riječ o privatnom ili poslovnom okruženju.