Brz i pristupačan: Sony Xperia E4g

Sony Xperia E4, smarthphone, mobitel, Sony, CMOS senzor
Sony predstavlja i uzbudljiv Xperia E4g smartphone koji se odlikuje jednostavnošću uporabe i moćnim performansama baterije te brzom 4G LTE povezivošću. Xperia E4g je stvoren da bi vam osigurao da uživate u svom novom smartphoneu od trenutka kad ga izvadite iz kutije. Za one kojima je Xperia novi telefon, prebacivanje s drugog Androida, Windowsa ili BlackBerryja je vrlo brzo i jednostavno. Xperia Transfer aplikacija omogućava vam da prenesete sve bez komplikacija ili brige da ćete izgubiti nešto važno.

"Xperia E4 nudi velik broj vrhunskih karakteristika koje korisnici očekuju od Sony smartphonea srednje kategorije. Xperia E4g ima jednaku kvalitetu i jednostavnost korištenja uz superbrzu 4G LTE povezivost," izjavio je Tony McNulty, potpredsjednik i direktor odjela upravljanja poslovanjem u Sony Mobile Communications. "Uz jednostavno podešavanje i nenadmašnu bateriju koja traje do dva dana, smatramo da oba modela pružaju vrijednost za sve one koji žele vrhunsku Sony tehnologiju koju se najčešće povezuje samo s vrhunskim smartphoneima."

Snimanje fotografija je vrlo jednostavno: zahvaljujući funkciji prepoznavanja scene (Auto Scene Recognition) telefon će automatski prepoznati i optimizirati postavke snimanja. Funkcija može prepoznati do 52 scenarija pa ćete snimiti vrhunske fotografija gdje god se nalazili. Također s pomoću NFC-a možete podijeliti svoje fotografije samo jednim dodirom.

Xperia E4g je Sony izvana i iznutra; zaobljen i robustan, savršen za korištenje jednom rukom. Dostupan u klasičnoj crnoj i bijeloj boji, Xperia E4g zadržava bezvremensku Xperia formu - precizno oblikovana tipka za uključivanje/isključivanje, logotip posebne završne obrade i objektiv kamere od nehrđajućeg čelika te zaslon otporan na ogrebotine dodatno pridonose dojmu vrhunske izrade.

Xperia E4g ima 1,5 GHz četverojezgreni procesor koji jamči fluidan i brz rad, što znači da možete istovremeno pokrenuti više aplikacija, surfati internetom i streamati videozapise. Uređaj će biti dostupan od travnja po preporučenoj cijeni od 1149 kn.