Adel Imeri iz Doboja - pobjednik velikog natjecanja u brzom tipkanju SMS poruka

Adel Imeri, Dijana Smiljanić, Almer Vatreš, mtel

Nakon 10 uzbudljivih kvalifikacijskih dana, u isto toliko gradova širom BiH, i još uzbudljivijeg finalnog natjecanja, dobili smo pobjednika i najbržeg tipkača poruka u BiH.

Najbrže prste ima Adel Imeri iz Doboja, drugo mjesto osvojila je Dijana Smiljanić iz Banja Luke, a trećeplasirani je Almer Vatreš iz Sarajeva. Pobjednici su osvojili vrijedne nagrade koje je osigurala kompanija LG, a koja je tradicionlano sponzor natjecanja u brzom tipkanju poruka na globalnom nivou. Najbrži natjecatelj osvojio je mobilni telefon LG L9 II, drugoplasirani LG L7 II, a trećeplasirani LG L4.

''Veoma sam zadovoljan nagradom, telefon LG L9 II je odličan, imao sam priliku istestirati ga jer smo se natjecali upravo na tom telefonu. U Banja Luku sam došao kako bi se dobro zabavio, a nadao sam se jednoj od nagrada, ali nisam vjerovao da ću osvojiti baš prvo mjesto'', rekao je pobjednik Adel.

''Kompanija Mtel je po prvi put u BiH organizirala ovakvo natjecanje sa ciljem da se približimo svjetskim trendovima, te da i kod nas ovo natjecanje postane izvjesna tradicija, a sve to uz dobru zabavu i vrijedne nagrade'', izjavila je Aida Halilović, glasnogovornik kompanije Mtel.

Za odličnu atmosferu i dobro raspoloženje svih sudionika pobrinuo se Lukijan Ivanović, banjalučki pjevač i kantautor, i jedan od finalista X Factora.

Sponzorirani članak!