5 retro igara za moderne mobitele

1. 1-bit Ninja - Igra koja podsjeća i igra se na sličan način kao Game Boy iz 1989. godine.Igrači pokušavaju doći do kraja svake razine u manje od dvije minute skačući po glavama neprijatelja i pokušavajući prikupiti dodatne novčiće putem.

2. NBA JAM - Košarkaška igra iz ranih devedestih je ponovno rođena i čeka na vas da je instalirate na svoj mobilni telefon. Osim što igrate košarku prikupljate i dodatne bonuse i dodatne igrače.

3. Commander Pixman - Razina jedan je već dovoljno teška, a vas čeka još dodatnih 65. Igra je idealna ukoliko nemate previše vremena i koristite je prilikom čekanja autobusa, vlaka i slično jer jedna razina traje svega nekoliko sekundi, a igra nikad ne postaje dosadna.

4. Space Invaders Infinity Gene - Igra počinje dosta slično kao klasična Space Invaders igra, ali se razvija u nešto modernije, s mnoštvom neprijatelja koji lete oko vas.

5. Minotaur Rescue - Pokušavate pogoditi asteroide kako biste spriječili da mintoauri odlete u sunce. Ukoliko sunce apsorbira previše objekata, sažima ih u crnu rupu koja uništava sve na ekranu.

tehton.covermagazin.com