Mladoženja pobjegao sa vjenčanja u Sanskom Mostu

mladoženja, bijeg, vjenčanje, vjenčanja, vjenčanje, vjenčanice, vjenčanje, vjenčanja, udaja, ženidba, Livno, stari momci, Vis, neženje, ženidba, cure

Prema pričama svjedoka ovog događaja, tijek vjenčanja bio je uobičajan sve do spomenutog trenutka kada je mladoženja, na zaprepaštenje prisutnih, jednostavno pobjegao iz sale za vjenčanje. 

"Nastala je opća pomutnja i komešanje. Mlada je ostala uplakana, a za mladoženjom je potrčao njegov otac, psujući ga i pokušavajući da ga vrati pred matičara", priča jedan od svatova.

Nakon ovog neobičnog slučaja svadba se jednostavno rasula i ovo je prvi slučaj ovakve vrste zabilježen u Sanskom Mostu tijekom proteklih nekoliko desetljeća.
Kako saznaju Nezavisne novine, mladoženju su na silu pokušali oženiti djevojkom koju nije volio, a na tome su inzistirali njegovi roditelji.

"On je već dugo godina u vezi s drugom djevojkom, a otac i majka su ga stalno nagovarali da pronađe i oženi neku iz inozemstva zbog 'papira', kako bi kasnije mogao otići iz Bosne i Hercegovine", kaže jedan od bliskih prijatelja mladoženje bjegunca.