Mladost-ludost: Zaljubljena 13-godišnjakinja vozila 1300 km kako bi se susrela s dječakom kojeg nikad nije vidjela

...kako bi se odvezla 1300 kilometara na sastanak s 12-godišnjim dječakom Dylanom kojeg je upoznala preko interneta i kojeg nikad prije nije vidjela, prenosi KHOU.com.

Prošlog je četvrtka ova djevojčica, naime, zaključila kako svojeg online prijatelja želi vidjeti uživo, te se iskrala iz sobe, ukrala majčinu debitnu karticu i uskočila u bratov automobil. Iz Texasa je krenula preko Arkansasa kako bi se s dječakom susrela u Nashvilleu u saveznoj državi Tennessee.

Netom prije događaja njezina je majka Tressa počela na Elizabeth zamjećivati neke promjene: "Počela se duže zadržavati u svojoj sobi i cijelo vrijeme je razgovarala sa slušalicama na glavi. Tako su komunicirali, preko Xboxa".

A kad joj je otac odlučio oduzeti dragocjeni Xbox, ona je odlučila pobjeći i sresti se s Dylanom uživo, iako ju je on pokušao odgovoriti od tog nauma. Bila je samo nekoliko kilometara nadomak Nashvillea kad ju je presrela lokalna policija, a narednik Thomas Gilliland izjavio je da su oni bili prilično impresionirani činjenicom da je uspjela prevaliti tolik put bez da je bila uhvaćena: "Nevjerojatno je to kako je uspjela voziti po autocesti", izjavio je za Houston Chronicle.

Nakon toga zadržana je u pritvoru dok po nju nisu stigli roditelji, koji su potom odlučili ipak dogovoriti susret s Dylanom kako se ovakvo što više ne bi ponovilo