FOTO  Mjesec njemačkih piva u pub-u Beer_ti&ja

Beertija, pivo

Naime, u pub-u Beer_ti&ja od 1.10. do 1.11. očekuje vas nezaboravan mjesec posvećen vrhunskim njemačkim pivama. Gosti će imati priliku uživati u raznim svijetlim, pšeničnim i tamnim pivama svjetski poznatih brandova kao što su: Krombacher, Erdinger, Veltins, Paulaner i Beck's.   

Listopad je u ovom pub-u zamišljen na način da će svaki dan biti posvećen jednoj pivi koja će se nuditi po promotivnoj cijeni. Također, posjetitelji će moći uživati i u gratis pivama, svirkama uživo, nagradnim igrama i još ponekim iznenađenjima.

Inače, pub Beer_ti&ja, koji se nalazi u stambeno poslovnom centru Orca (Mostar), već je postao prepoznatljivo okupljalište mladih, gdje u ugodnom i opuštenom ambijentu gosti mogu uživati u izboru od preko 30 vrsta tamnih, crvenih, pšeničnih i svijetlih piva, a tu je i široka ponuda drugih pića te snackova.

U Birtiji se često organiziraju i razni tematski partiji, pa tako možete uživati u večerima mostarskih piva, svirkama uživo, promocijama, organiziranom gledanju utakmica...

Pripremite se za nezaboravan mjesec i uživajte u svom omiljenom piću, a sva događanja možete pratiti i na facebook stranici.

Beer_ti&ja place 2 be!

Sponzorirani članak!