FOTO/VIDEO  Misteriozni video iz 1969. godine: Je li ovo obdukcija izvanzemaljca?

izvanzemaljci, obdukcija
U srušenim letjelicama vojska je navodno pronašla mrtvog izvanzemaljca nad kojim je tom prilikom izvršena obdukcija. Tu je i novi obrat koji priči daje aktualnost.

Sama po sebi priča ne predstavlja nikakvu senzaciju - uzevši u obzir da je opširno izložena u specijalnoj emisiji televizijske mreže TNT Tajni dosjei KGB-a o NLO-u iz 1998., čiji je domaćin bio glumac Roger Moore. U emisiji su prikazane zanimljive snimke ovog navodno srušenog NLO-a i nekoliko minuta videa koji bi trebao biti snimljena obdukcija mrtvog izvanzemaljca. Doduše, najveći broj ozbiljnih istražitelja NLO fenomena ocijenio je snimke kao potpunu prevaru.

Ali ako je sve zaista bila samo izrežirana prijevara, zbog čega je Glas Rusije - koji trenutačno ima 109 milijuna slušatelja u 160 zemalja i smatra se jednom od pet najjačih radiostanica na svijetu - tu priču sada ponovno pokretao uz nepotvrđene tvrdnje da je u blizini grada Prohladni u SSSR 10. kolovoza 1989. godine također pao NLO, u kome je, kao i u prethodnim slučajevima, bilo i mrtvih izvanzemaljaca?

hot.net.hr