FOTO/VIDEO  Mišo Kovač: 'Ne idem u Beograd pjevati ni da mi daju 100 milijuna'

Mišo Kovač
Iako su organizatori najavljivali kako kašnjenja neće biti, kralj domaće glazbe na pozornicu je izašao 40 minuta kasnije, raširio ruke i bacio publiku u delirij.

U intervjuu za RTL Exkluziv Mate Mišo Kovač komentirao je kako, iako prodaje ulaznice brže nego druge domaće zvijezde, ne planira svoje nastupe proširiti na područje Srbije kao što su to učinile neke njegove kolege i kolegice poput Tereze Kesovije i Doris Dragović.

'Ne idem u Beograd pjevati da mi daju ne 100 milijuna, nego da mi daju sve što oni uopće imaju jer ja sam Dalmatinac', rekao je Mišo za RTL.

'Kako sam ja došao ovdje? Ja sam pitao - je li netko napunio ovo? Oni su meni odgovorili 'nikad nitko'. Ja kažem - radite je, i evo ga', rekao je Kovač.

Mišu je za njegov rođendan transparentima pozdravila splitska Torcida. mišo im je stoga poručio: 'Ja tražim od te Torcide nešto što nitko od njih ne uspijeva, a to je da se ne tuče sa BBB. Jer oni su u Zagrebu i imaju pravo navijati za svoj klub!'

Osim njega, na pozornici je zapjevala i kći Ivana Kovač, a pjevačica Jelena Rozga koja ovog puta nije bila na pozornici nego uživala u koncertu s prijateljicama.