Milijunaši traže žene, ovo su uvjeti!

Za "posao" nevjeste milijunaša, od 2800 prijavljenih žena odabrano je 320 finalistica koje će imati priliku prisustvovati nekoj vrsti natjecanja koju je organizirao klub kineskih poduzetnika samaca u Guangzhou, prenosi agencija VLM.

Naime, 11 milijunaša u 10 kineskih gradova objavilo je oglas kojim traži odgovarajuću suprugu. Jedan od ženika "vrijedi" više od 10 milijardi juana, dok ostali u prosjeku raspolažu s 360 milijuna juana.

Oglas za udaju za muškarce koji posjeduju barem 15 milijuna dolara bio je hit, javlja China Daily, a razgovore s potencijalnim nevjestama obavljat će konzultantska tvrtka.

Sve finalistice moraju zadovoljiti pet zahtjeva kako bi se od njih 320 odabrale samo najbolje. Nijedna od njih ne smije biti starija od 28 godina, u obzir dolaze samo one punoljetne, njihova visina mora biti između 160 i 175 centimetara, moraju imati završen fakultet i naravno, biti slobodne.

Nakon što zadovolje te uvjete estetski kirurg provjerit će jesu li se podvrgnule kakvom estetskom zahvatu, što nikako nije poželjno, stručnjaci će procijeniti njihovu osobnost i psihološko stanje, posebna pažnja obratit će s na fizionomiju lica, a pazit će se na talente i odgoj budućih mladenki. Ako zadovolje sve kriterije, finalistice će morati iznijeti svoje stavove o braku i emocijama.

Izabrane žene bit će majke novog naraštaja bogatih obitelji pa je neophodno da zadovolje sve potrebne kriterije. Poduzetnicima je mnogo važnije da nađu pogodnu ženu nego običnim ljudima' kazao je organizator natjecanja.

Većina natjecateljica koje su se prijavile za udaju tvrdi kako nisu sponzoruše nego jednostavno žele svojoj djeci osigurati bolju budućnost, dok su rijetke od njih priznale da su se na prijavljivanje za natječaj odlučile jer je udaja za milijunaša prečac za bolji život, a investiranje u dionice i ishod burze prerizičan je da bi se time zamarale cijeli život.