Milijarder prijavio otmicu supruge, a onda se šokirao

prevara
Naime, Gianluca Cervara obratio se policiji nakon što je nestala njegova ljubav, bivša Miss Ukrajine, Anna Zaiachkivska, vjerujući da je oteta.

Međutim, uskoro je na društvenim mrežama otkrio fotografije svoje supruge kako pozira s drugim muškarcem u hotelu s pet zvjezdica, i to uz oznaku „sloboda".

Sve se to dogodilo samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja, piše britanski Mirror. Cervara je sad podigao tužbu protiv Anne koja je ovime prekršila njihov predbračni ugovor, a navodno je iz zajedničkog doma ukrala pet tisuća funti i mobitel.

Gianluca se nije mogao suzdržati pa joj je ispod fotografija ostavio ružne komentare, a između ostalog je napisao: ‘Tvoj suprug u Milanu i roditelji zahvaljuju ti što si u New Yorku s drugim muškarcem.'

Međutim, Zaiachkivska tvrdi da je pobjegla jer je muž bio fizički nasilan i bilo joj je dosta živjeti u ‘zlatnom kavezu'. Tvrdi da je prilikom jedne svađe pljunuo na nju. Ona je osim toga ljuta na Cervara jer joj nije poklanjao dovoljno pažnje kad je ‘tjednima imala glavobolje'.

Naravno, Cervara tvrdi drugačije - smatra da Anna u New Yorku radi kao model, a o cijeloj situaciji laže. ‘Objavila je puno fotografija iz hotela s pet zvjezdica na kojima pozira s drugim muškarcem. Uopće ne izgleda nesretno.'