Milan: Daj Bože da je Severina nekoga našla, svima će nam biti bolje

Severina, Milan, Aleksandar
Rekao nam je to jučer razočarani Milan Popović (48). Veselio se što će nakon sedam mjeseci odvesti dvogodišnjeg sina obitelji u Beograd i Vršac jer mu je to sud dopustio. Dobio je pravo viđati sina svaki drugi vikend od četvrtka do nedjelje. Uz to otac ima pravo vidjeti ga jedan dan tijekom onog tjedna kad Aleksandar s njim neće provesti vikend, prenosi 24sata.hr.

- Baka Radojka nije vidjela unuka od lipnja prošle godine. Svi ga ovdje željno iščekuju - rekao nam je Popović. Tako će sina najvjerojatnije dobiti sljedeći vikend. Najviše ga ljuti što će njegova bivša partnerica ove subote biti u Beogradu na njihovu tjednu mode. Brine ga to što ne zna s kim će za to vrijeme biti dječak i nije mu jasno zašto se Severina i dalje inati. Ona nije željela ništa komentirati, a Milan nam je rekao da pjevačica ni s njim ne razgovara o tome gdje će i s kim ostaviti njihova sina. Dodao je kako uskoro očekuje da se ponovno vide na sudu, ali ovog puta u imovinskoj parnici.

Pjevačica će, doznajemo iz odvjetničkih krugova, podnijeti zahtjev za podjelu sve imovine koju je Milan stekao tijekom njihove veze. Popović je 'težak' nekoliko stotina milijuna eura.

- Mi nikad nismo živjeli u zajedničkom kućanstvu nego smo bili u ljubavničkoj vezi. Povremeno smo se viđali, a svatko je živio u svom domu u svom gradu - kaže srpski biznismen. Na pitanje kako komentira navode srpskih medija da je Severina u vezi s naočitim hrvatskim biznismenom odgovara:

- Daj Bože da je nekoga našla. Samo neka je ona sretna, svima će nam biti bolje - smatra srpski 'kralj bakra'.