Mercator Banja Luka dobitnik priznanja „Najuspješniji u privredi Republike Srpske 2009“

Mercator, Mercator, bosanka

Cilj manifestacije je afirmacija i promocija uspješnih preduzeća i privrednika na području Republike Srpske, koji su u prethodnoj godini ostvarili značajne rezultate u svom poslovanju i doprinijeli razvoju privrede u zemlji i regionu.

Stručna komisija Privredne Komore Republike Srpske nagradila je Društvo Mercator Banja Luka sa priznanjem u kategoriji „Najveći doprinos u oblasti zapošljavanja" čime se Društvo M-BL d.o.o. našlo u samom vrhu respektabilnih kompanija Republike Srpske u nepunih godinu dana svoga postojanja. Ovo priznanje je i svojevrsna potvrda nastojanja Uprave Mercatora Banja Luka da za svojih više od 200 zaposlenika osigura redovna primanja i adekvatne uslove rada.

Gospodin Damjan Davidović, direktor Društva Mercator Banja Luka povodom prijema priznanja „Najveći doprinos u oblasti zapošljavanja" istakao je sljedeće: „Mercator Banja Luka pridaje veliki značaj kako zadovoljstvu krajnjih potrošača tako i zadovoljstvu naših uposlenih. Svjesni smo da je ključ uspjeha za stvaranje pobjedničkog tima i zadovoljstvo naših radnika te poštivanje zakona i zakonskih odredbi kada je riječ o obvezama prema zaposlenim. M-BL trenutno zapošljava više od 240 radnika, a plan za 2010. godinu jeste otvorenje novih prodajnih objekata, čime će se otvoriti nova radna mjesta. Mi svakako planiramo nastaviti sa dosadašnjim nastojanjima da obezbijedimo adekvatne uslove rada i ugodno radno orkuženje za sve naše zaposlene".                           

Sponzorirani članak