McDonald's uvodi veliku promjenu s hamburgerima

hamburger, salata, mc donalds, mc donalds, mc donalds, mc donalds, mc donalds, slamke , Velika Britanija, irska, mc donalds, jela, McDonald's, Sarajevo, najam , brza hrana

... kompanije, od početka svibnja će se Quarter Pounder, hamburger koji je uz Big Mac jedan od zaštitnih znakova McDonald'sa, u SAD-u pripremati sa svježim mesom umjesto, kao što je sada slučaj, sa smrznutim.

Prema novom pravilu govedina će se kuhati svježa kad kupac naruči hamburger, što je novost u pripremi hrane ovog giganta brze hrane.

'Počelo je prije par godina kada smo se zapitali kako ćemo stvarno napraviti iskorak u kvaliteti naših hamburgera. Odgovor je - slušati zahtjeve kupaca i početi koristiti svježu govedinu u Quarter Ponuderu, što je stavka koja nedostaje do okusa i statusa kakvog ima Big Mac', izjavio je predsjednik McDonald'sa u SAD-u Chris Kempczinski, piše Business Insider.

Iz McDonald'sa najavljuju ove promjene kao one koje će dovesti do sočnijih hamburgera. Kompanija provodi testiranje takvih novih hamburgera, a rezultati su pokazali da je 90 posto ispitanika nakon degustacije izjavilo da planiraju kupiti takav hamburger.