Mate Bulić u Vinkovcima i Vukovaru

Mate Bulić, Mala Terezija, Vinkovci, Vukovar

No ovih dana Mate Bulić dobio je neobičan poziv iz Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija" u Vinkovcima. Djelatnik ustanove koja skrbi o korisnicima s mentalnom retardacijom i autizmom pozvao je poznatog pjevača da ih posjeti, naglašavajući pritom kako su korisnici Centra njegovi veliki obožavatelji i kako nema „fešte" u Centru koja prođe bez njegovih pjesama. 

Poznat po svojoj susretljivosti i prisnosti s obožavateljima svih generacija, Mate Bulić prihvatio je poziv pa će se tako u subotu, 15. ožujka u 17 sati družiti sa štićenicima Centra na svoje veliko zadovoljstvo, a zasigurno i na zadovoljstvo mnogih u Centru.

- Osjećam svojom obvezom pridonijeti najviše što mogu i znam povećanju kvalitete života potrebitima, pa makar to bilo unijeti im radosti i veselja u živote, a osobito senzibilizirati se s njihovim potrebama. S velikim sam veseljem prihvatio ovaj poziv i zaista se radujem druženju. Bit će to najljepši mogući uvod u koncert u Vukovaru, za mene zaista poseban dan - rekao je Mate Bulić.