FOTO  Marijana Dokoza govorila o otmici djeteta, velikoj ljubavi i mladoj liječnici iz Njemačke

marijana dokoza, knjiga
Književna večer na kojoj je gostovala književnica i urednica hrvatsko-njemačkog mjesečnika Fenix Magazin Marijana Dokoza, održana je u njemačkom Bad Friedrichshaluu kod Heilbronna.

Večer je priređena u Maria Schloss Park Caffeu, caffe baru koji se nalazi u parku dvorca Lehen. Uz autoricu, večer je vodila novinarka i PR menadžerica Katarina Pejić, dok je Korina Pejić čitala ulomke iz knjiga. Autorica je govorila o svom novom romanu "Die Stimme" koji je nedavno izišao u Njemačkoj i može se nabaviti u svim njemačkim knjižarama. Potom romanu "Tragovi" i " Naranyjin plač", roman o otmici djeteta.

"Die Stimme" je roman prepun misterioznih događaja koji se odvijaju iza uspješnog i naizgled idealnog života mlade liječnice Kiare iz njemačkog Tübingena dok je radnja "Tragova" smještena u Pariz i govori o velikoj, ali zabranjenoj ljubavi muškarca i žene. Posjetitelji književne večeri, posebno muški dio, se zaintrigirao za "Tragove" i način na koji je autorica obradila temu koja je se svakome može dogoditi.

Književnoj večeri nazočio je i zastupnik u njemačkom Parlamentu, Josip Juratović.


Književnica Marijana Dokoza će na ljeto 2019. godine održati promociju u Hercegovini.

Daniela Škegro