Majka i kćerka trudne u isto vrijeme

trudnice, plodnost, zdravlje, žena, neplodnost, trudnoća, beba, rodilja, trudnice, majka, kćerka, trudnoća, baka, Srbija, trudnoća, učenica, porođaj, praznovjere, trudnoća
U obiteljima Philips i Forbes dogodiće se neobična dodjela uloga - i majke i tetke i bake istovremeno.

U pitanju je TV specijal koji je zabilježio priče Liz Forbes(17) i njene majke Ann(37). Djevojci je ovo prvo, a Ann treće dijete.

Kamera je ovjekovečila i slučaj Kristen Phillips (17) koja je slučajno ostala u drugom stanju sa momkom sa kojim se zabavlja dvije i po godine. To se dogodilo u isto vrijeme kada je i njena majka Melissa(40) saznala da očekuje osmo dijete, prenosi "Blic".

Obitelji su se na različite načine borile sa neobičnim slučajem, tenzijom i uzbuđenjem koje ih iščekuje. Forbsovi su imala pozitivniji stav prema svemu što ih je snašlo.

Nedavno sam izgubila posao, ali nije mi žao. Rasterećena sam tijekom trudnoće, idem zajedno sa kćerkom u kupovinu opreme i sretna sam što ću opet biti majka, a ujedno i baka. Mnogi smatraju da ne treba da budem sretna što mi je kćerka tako mlada ostala u drugom stanju, ali i ja sam zatrudnila sa 18 godina i u tome vidim samo prednosti, a ne mane - ispričala je Ann.

Jedini stres predstavlja Ann bivši muž koji traži starateljstvo nad nerođenim djetetom, dok Liz planira da se preseli kod majke svog dečka gdje planiraju da naprave dom za svoju mladu obitelj.

U obitelji Phillips tenzija je poprilična.

Nisam mislila da Kristen ima seksualne odnose. Ona je skroz djetinjasta. Veoma mi je teško da prihvatim njenu trudnoću. Naša obitelj je kršćanska i rasla je pod određenim principima. Naravno, dijete nekad ne napravi pravi izbor - ispričala je Melissa.

Kristen priznaje da je ljudi posmatraju čudno, pojedini je i osuđuju.

- Mama i ja ne pričamo o trudnoći. Ona govori o sebi, ali kada bi bio red da ja nešto kažem prešutim. Znam da još nije navikla na činjenicu da sam i ja trudna - rekla je.

Derek, otac njenog djeteta takođe je malo uplašen zbog uloge koja ga iščekuje.

Znam da sazrijevam, ali još nisam svjestan što me sve čeka - rekao je.