Tropletovi dani kulture slijedeći tjedan donose četiri vrijedna događaja

Troplet, Mostar, Čapljina, Široki Brijeg, Troplet, Tropletovi dani kulture, najava, Troplet, Tropletovi dani kulture, Troplet, Tropletovi dani kulture, Troplet, Tropletovi dani kulture
1. U ponedjeljak 11. 11. u 19,00 sati u Kubu Aluminij bit će predstavljena Zbirka izabranih učeničkih literarnih radova iz Tropletova natječaja. Od ukupnog broja od 230 pristiglih radova iz svih škola u BiH koje rade po nastavnom planu i programu prosudbeno povjerenstvo odbralo je 40 najuspješnijih i objavilo ih u ovoj zbirci. Nevjerojatno je kakvim sve potencijalima raspolažu naša djeca i mladi. Na nama je omogućiti im da nam te darove predstave i da u njima ustraju.

2. U srijedu 13. 11. u galeriji Katarine Kosače na programu je predstavljanje romana Grge Mikulića "Učitelj pravde". "Učitelj pravde" suma je autorovih misli koje je zapisivao tijekom posljednjih desetljeća, te koje, premda vjerojatno nisu savršene, bez ikakva prikrivanja iznosi pred čitatelje na ocjenu. Predstavljači romana Učitelj pravde su prof. dr. Ivo Čolak, Ivan Baković i mons. dr. Ratko Perić.

3. Istoga dana u dijelu programa koji prikazuje život duhovnih velikana i svetaca s naših prostora, u župi Presetog Trojstva na Buni u 20,00 sati bit će prikazan film o bl. Alojziju Stepincu.

4. U župi sv. Ivana apostola i evanđelista, u četvrtak 14. 11. u 19 sati, bit će predstavljeno hodočašće u Santiago de Compostela. U ovaj grad, u kojem se nalazi grob sv. apostola Jakova, svake godine hodočasti više od 100.000 hodačasnika iz 100 svjetskih zemalja. Hodočašće će predstaviti ovogodišnji hodočasnik Draženko Marijanović.