Tropletovi dani kulture - predstavljanje zbirke najuspješnijih učeničkih literarnih radova

Troplet, Tropletovi dani kulture, Izložba, Troplet, Natječaj, Troplet, studenti, utorak, Uskrs, čestitka, Troplet, Troplet, dan sjećanja, Troplet, neradni dani, priopćenje, Troplet, Natječaj, Troplet, Natječaj, Troplet, režim, dan, Troplet, neradni dani, FBIH, Troplet, godina, ujedinjeni narodi, Troplet, Natječaj, Troplet, Tropletovi dani kulture, Troplet, zbornik, Mostar, Troplet, Tropletovi dani kulture, koncert, Troplet, jezik, Troplet, Natječaj, javni natječaj
 U Klubu Aluminij u Mostaru večeras u 19,00 sati bit će predstavljena Zbirka izabranih literarnih radova iz Tropletova natječaja. Napominjemo kako je HKZ Troplet početkom godine objavila natječaj za sve osnovne i srednje škole u BiH koje rade po hrvatskom nastavnom planu i programu. Natječaj je organiziran u čast Svetomu Josipu i to za uzrast osnovnih škola s temom Želim biti kao moj otac, dok su učenici srednjih škola pisali o temi Očinska ljubav u odgoju za prave vrijednosti. Stručno povjerenstvo za odabir najboljih radova činili su profesori i književnici Antun Lučić, Ilija Drmić i Marko Tokić. Najboljih pet radova u obje konkurencije nagrađeno je pohvalnicama, a tri prvoplasirana rada u obje konkurencije i novčanim nagradama.

Prof. dr. Antun Lučić odabrao je po dvadeset najuspješnijih radova iz osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta koji su objavljeni u spomenutoj zbirci i ovom prigodom bit će predstavljeni javnosti. Za vrijeme predstavljanja zbirke bit će pročitana dva najuspješnija rada iz obje konkurencije a cijeli događaj glazbeno će dodatno uljepšati zbor Tropletovih izvidnika. Na predstavljanju knjige prisustvovat će i nekoliko autora nagrađenih radova.

Događaj koji svakako vrijedi posjetiti i podržati naše mlade u njihovom stvaralaštvu.