Široki Brijeg s nestrpljenjem iščekuje najveći koncert Petra Graše u Hercegovini

Široki Brijeg, petar grašo

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda Petar Grašo u petak, 27. prosinca stiže u Hercegovinu pred svoju brojnu publiku koja će, sudeći po zanimanju, pristići iz svih dijelova BIH, juga Hrvatske, te dijaspore.

Bit će to njegov najveći koncertni spektakl u Hercegovini u dvorani Pecara koji će započeti u 20 sati i biti svojevrsni uvod u novogodišnje slavlje.

Osim svojih najvećih hitova iz dugogodišnje karijere, Petar će izvesti i aktualni singl koji je publici poklonio upravo za blagdane- „Fritula“. Osim izvođača, fritule će pokloniti i organizatori u VIP zoni ovog koncerta, a ulaznice za istu mogu se kupiti u vrlo ograničenom broju na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru.

Osim ulaznica za VIP backstage po cijeni 40 KM, u prodaji su i ulaznice za tribine 25 KM, te ulaznice za parter 20 KM.

„Ulaznice će se moći kupiti sve naredne dane, osim Božića, na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i recepciji hotela park u Širokom Brijegu, dok su online dostupne za kupovinu sve do petka. Na dan koncerta, ulaznice će osim na spomenutim prodajnim mjestima, biti dostupne i na blagajni dvorane Pecara od 18 sati“, priopćili su organizatori.

U dvorani u kojoj su nastupile neke od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda, poput Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera, Mate Miše Kovača, Željka Joksimovića, Grašo će svojim fanovima iz cijele zemlje i dijaspore prirediti vrhunsku i nezaboravnu večer ispunjenu brojnim hitovima.

Izvođač i organizatori su pozvali sve na zajedničku proslavu blagdana i prednovogodišnje slavlje, što će ovaj koncert i biti.

Osim odličnog glazbenog repertoara priprema se i vrhunski produkcijski show.
„Svi koji dođu, sigurno će uživati. Produkcijski će izgledati jednako kao i na svim Petrovim velikim koncertima kojima u zadnje vrijeme puni dvorane“, istakli su organizatori.

Grašo spada među najtalentiranije i najkompletnije izvođače današnjice, a mnogi ga smatraju nasljednikom Olivera Dragojevića. Koliko ga publika voli, najbolje govore rasprodane dvorane koje puni s lakoćom.