Prvi gala koncert Marka Škugora u Mostaru

marko škugor , kultura, koncert, Mostar, hrvatski dom herceg stjepan kosača, tenor

Jedan od najboljih tenora u Hrvatskoj Marko Škugor, 26. rujna 2019., dolazi u Mostar, gdje će održati veliki koncert u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20.30 sati.

Iza mladog šibenskog slavuja Marka, koji je pjevačku karijeru je započeo u klapi, stoji nekoliko vrlo uspješnih godina na glazbenoj sceni. Marko je postigao nevjerojatan uspjeh u samom početku pjevačke karijere 2013., kada je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu kao solist i prvi tenor "Klape s mora" ("Mižerja"), potom je dvaput pobijedio na Splitskom festivalu ("Devet slova jedne riči" i "Ka' dica") te na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, najprije samostalno ("Samo ti si"), a godinu kasnije i kao član "Četiri tenora" ("Sve je tvoje").

Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom "Samo s tobom sam upoznao ljubav" i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi "Samos tobom sam upoznao ljubav", "Ako projdemo" i "Za tebe bih učinio sve", ovaj talentirani dalmatinski pjevač ne prestaje oduševljavati.

''Kako te jubim ja'' naziv je nove pjesme Marka, koji je omiljeni pjevač mladenaca, a autor ove pjesme je Vinko Barčot, inače autor hita ''Samo s tobom sam upoznao ljubav''.

Da Marka publika voli, govori i podatak da je prošle godine imao više od sto nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda.

Uskoro počinje prodaja ulaznica za koncert koji se već dugo očekuje u Hercegovini.