Otvoren kazališno glazbeni festival 'Teatar pod zvijezda'

Teatar pod zvijezda

SPEKTAKULARAN POČETAK FESTIVALA "TEATAR POD ZVIJEZDAMA"
Who the fu*k is Biba oduševila više od 700 posjetitelja prve večeri festivala

Među višestoljetnim zidinama Tvrđave Gripe u četvrtak navečer je otvoren novi kazališno-glazbeni festival "Teatar pod zvijezdama".
 
Pred prepunim gledalištem predstavu "Who the fu*k is Biba?" odigrali su Slavko Sobin i Petra Kurtela a splitska publika ispratila ih je ovacijama. U publici su se našli brojni uzvanici poput splitskog dogradonačelnika Nina Vele sa suprugom, direktorice TZ Grada Splita Alijane Vukšić, Ivana Huljića...
 
Ulaznice za ovu predstavu planule su u svega nekoliko dana, a sama publika sinoćnjim reakcijama dokazala je koliko su željni ovakvih događanja u Splitu. Odlična komedija, izvrsna gluma i nadasve poseban ugođaj ljetne večeri na Tvrđavi Gripe značili su odličan provod za više od 700 posjetitelja.
 
Da bi večernji izlazak bio potpun, pobrinuli su se organizator Karaman koncert i udruga Amadeus, priredivši na tvrđavi i clubbing prostor gdje se publika mogla podružiti s glumcima nakon predstave, a mnogi su i zaplesali uz glazbenu podlogu DJ Žele.
 
Vjerujemo kako će i ostale festivalske večeri donijeti jednaki užitak publici te da je Split dobio novo posebno mjesto za kasnoljetne izlaske.
 
Organizatori nisu krili oduševljenje uspjehom početka novog festivala.
 
Sretni smo što je publika prepoznala ovaj festival, što je potražnja za svim programima izuzetno velika, a ponajviše što su podržali i ovaj naš klupski dio prostora osmišljen kako bi potaknuo druženje. Sudeći po svemu viđenom , možemo slobodno reći da smo uspjeli u svim ciljevima koje smo sebi ovim festivalom zadali. 
 
Hvala posjetiteljima što nas u tolikoj mjeri podržavaju jer kazališne komedije najavljene za idući tjedan (27.8. Dekorater i 29.9. Titon) već su pri kraju s ulaznicama, a zbog velike potražnje blagajna u TC Jokeru radit će i subotom i nedjeljom kao i ostalim danima od 17 do 21 sat.
 
hercegovina.info