Fra Mario Knezović izdao novu knjigu, predstavljanje u Posušju i Širokom Brijegu

fra Mario Knezović, fra Mario Knezović, knjige, otok Cres , fra Mario Knezović, fra Mario Knezović, Tito, fra Mario Knezović, knjige, fra Mario Knezović, knjiga, Posušje, fra Mario Knezović, komunizam, Kočerin

Fra Mario Knezović izdao je novu knjigu naziva „Evangelizacija u digitalnom dobu – Crkva, mediji i odnosi s javnošću“, koju će predstaviti u Posušju i Širokom Brijegu.

Knjigu će u Posušju predstaviti u ponedjeljak, 2. prosinca u kinu Posušje, a u Širokom Brijegu 3. prosinca u kinu Borak, s početkom u 19 sati.

fra Mario Knezović,knjige

Na predstavljanju sudjeluju: Darko Pavičić, Dragan Soldo, Sanja Pehar, fra Mario Knezović. Događaj će glazbeno popratiti Frama Kočerin i klapa „Grga“ iz Posušja.
Organizatori predstavljanja su Matica hrvatska iz Posušja i Širokoga Brijega.

O knjizi:

Knjiga ima četiri poglavlja: Kršćanstvo i Katolička crkva u BiH, evangelizacija, odnosi s javnošću i mediji, rezultati istraživanja.

Knjiga je pripremana oko dvije godine, a nakladnik je Sveučilište iz Mostara. Recenzenti knjige su: prof. dr. sc. Jerko Valković, prof. dr. sc. Zoran Tomić, prof. dr. sc. Igor Kanižaj i prof. dr. sc. Iko Skoko.

„Knjiga obrađuje i analizira ulogu komunikacijskih kanala u djelovanju Katoličke crkve u Bosni i Hercegovini u medijima. Istražena je medijska prisutnost župa u javnosti, te aktivnosti pastoralnih djelatnika i institucija Crkve na medijskome polju. Bosna i Hercegovina ovom knjigom postaje prva zemlja na svijetu koja je na ovakav način obradila odnos medija, osobito digitalnih, i Katoličke crkve.“, rekao je fra Mario o knjizi za Hercegovina.info.