Kulinarski show s masterchefom Ivanom Pažaninom powered by dm u Mostaru

Ivan Pažanin
Iz sajamske kuhinje jednoga od najpoznatijih masterchefova regije moći će se kušati zdravi obroci načinjeni od dmBio proizvoda.

Zahvaljujući spoju Pažaninovih kulinarskih vještina i pokroviteljstvu glavnog sponzora kulinarskog showa dm-a, posjetitelji će degustirati besplatne zalogajčiće zdrave, ali i nadasve ukusne hrane.

„Pomilujte svoja nepca i otkrijte zanimljive kulinarske trikove pripreme gurmanskih delicija uz korištenje filtrirane vode iz BRITA vrčeva te spravljene u posuđu vrhunske kvalitete - Delimano! Posjetite Sajam za poboljšanje kvalitete života „Good life" Mostar 2017, koji se po prvi put održava 28. i 29. listopada na 6. katu Mepas Mall-a", pozvali su organizatori iz agencije PRimera. 


Tridesettrogodišnji masterchef Ivan Pažanin široj javnosti je poznat iz RTL-og kulinarskog showa ''Tri, dva jedan-kuhaj!''.

Impresivna lista njegovih klijenata sastoji se od timova Formule 1, članova kraljevske obitelji, tenisača Novaka Đokovića, pa do filmskih zvijezda, a u inozemstvu se specijalizirao za mediteransku, francusku i talijansku kuhinju.