FOTO  Kućanstvo obojeno luksuzom

posuđe, Mališić

Zahvaljujući trgovini Mališić na 3. katu Mepas Mall-a, dašak glamura sada možemo donijeti i naše stolove.

Brojne goste i posjetitelje Mepas Mall-a, Mališić je u ugodnoj atmosferi, uz glazbu benda 45 C i delicije iz vrhunske kuhinje hotela Brotnjo, oduševio predstavljenim posuđem i priborom za jelo sa potpisom svjetskih brendova.

Zanimanje posjetitelja najviše je izvazvao vrhunski brend Villeroy&Boch.

Inovativni oblici linija New Wave i New Wave Caffe  su  svojim nekonvencionalnim dizajnom oduševili cijeli svijet.

Postali su najprodavanija linija u ovom tisućljeću, što je dovelo do njezinih mnogih kopija.

O kvaliteti ovog posuđa govori i činjenica da se koristi u Vatikanu, kraljevskim rezidencijama, najekskluzivnijim svjetskim hotelima i restoranima.

Posjetitelji trenutno mogu iskoristiti pogodnosti i dio asortimana Vileroy & Boch kupovati po akcijskim cijenama.

Za one koji nisu sigurni koja je dobitna kombinacija za postavljanje stola, mogu se odlučiti za apsolutni bjelinu, koju će podići tek sitnim detaljem u nekoj drugoj boji, preporuke su brenda Kahla, najmodernijeg europskog proizvođača porculana.

Zanimljivo je da se na Kahla porculanu može ugraditi i gravura po želji, što je moguće samo na porculanu vrhunske kvalitete, te da se ovaj porculan može kupiti i na komad.

Za odabir najboljeg mogućeg pretis lonca, preporuke iz Mališića su Silit, vodeći međunarodni proizvođača posuđa za moderne kuhinje.

Sudeći po dosadašnjoj prodaji, Hercegovce je svojio Hisar, koji je u suradnji sa Swarovskim izbacio i liniju pribora za jelo sa Swarovski kristalima-Diamond.

Bliže nam se blagdani, a s njima i potreba za raznim kalupima i pomagalima za kolače.Najbolje rješenje nudi nam Kaiser , najveći europski proizvođač kalupa i pomagala za pripremu slastica.

Barazzoni, Bialetti, Guzzini, Inoxriv, Tognana porculan, Salt N Peper, Justinus, samo su još neki od brendova trgovine Mališić u čije društvo uskoro stižu i novi.

A kako bi blagdanski ugođaj što prije unijeli u svoj dom,  posjetite Mališić već ovih dana, jer su na police pristigli i prvi blagdanski komadi posuđa i pribora za jelo.

Sponzorirani članak!