Koncert povodom manifestacije Betlehemska svjetlost 2018

Betlehemska svjetlost, Mostar

U povodu manifestacije "Betlehemsko svjetlo" koju tradicionalno izviđači cijelog svijeta nose u svoje zemlje, Odred izviđača "Radobolja" Mostar i plesni studio B-Dance i u Mostaru organiziraju takvu manifestaciju.

Inače, svake godine u vrijeme došašća u Beču se okupe izaslanstva skauta kako bi na ekumenskom slavlju u jednoj od crkava upalili svoje svjetiljke sa svijeće donesene iz Betlehema te Svjetlost prenijeli svim ljudima dobre volje diljem Europe, promičući tako na simboličan način mir, slogu i ljubav među ljudima

U sklopu ove manifestacije biti će upriličen i koncert koji će se održati u utorak 18. prosinca u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače s početkom u 19.30 sati.

Na koncertu će sudjelovati Plesni studio B-Dance, Romeo Nikolić, Grupa Sinergija, Mješoviti zbor Studija glazbene umjetnosti FPMOZ-a, Samir Salčin freestyle football (super talent), Željka Bošnjak Zovko, Zbor o.š. ivan Gundulić/ o.š. Ilija Jakovljević, te izviđači „Radobolja".

Cijena ulaznice iznosit će 5 KM.

„Raduje nas činjenica da je manifestacija postala važan društveni događaj u gradu koji se svake godine širi na nove župe, bolnice, domove i druga mjesta na kojima se okupljaju ljudi dobre volje", priopćili su organizatori.