Kad mladenke podivljaju...

Društvene norme diktiraju većinu 'normalnog' ponašanja. Isto vrijedi i za mladenke od kojih se očekuje da će se na svoj poseban dan ponašati na određen način. Bijela haljina i zavjeti kojima muškarcu svog života obećaju vjernost do kraja života dio su njihova dana iz snova. No, što se dogodi kada mladenke podivljaju?

U svibnju ove godine jedna je ruska mladenka navodno istukla jednog muškarca do smrti. 22-godišnja Yekaterina večer prije vjenčanja, slavila je sa svojim prijateljima kada se pojavio jedan muškarac koji joj je dugovao novac. Pijana Yekaterina pretukla ga je pred svojom kućom, a idući dan su ga na istom mjestu pronašli mrtvog. Ona je ipak odlučila održati svoje vjenčanje, te je na svečanom prijamu uhićena.

Na vjenčanje Angele Davito iz Arizone u jednom je trenu bila pozvana policija jer su se gosti potukli. Mladenka, koja je popila koju čašicu previše, udarila je policajca, te je odmah potom uhićena i odvedena u pritvor.

Sharon Hancox iz Velike Britanije također je na svojom vjenčanju popila koju čašicu previše, te se obrušila na vratara koji je navodno na prijem pustio neke nepozvane ljude. Sharon mu je prvo pokazala svoje grudi, a zatim ga je i pokušala po glavi udariti svojom crvenom štiklom. Mlada je priznala napad na vratara, te je osuđena na društveno koristan rad.

Napad štiklom očito je vrlo popularan među mladenkama u Velikoj Britaniji. 33-godišnja Teresa Brown posvađala se sa svojim mladoženjom, te ga je izudarala štiklom po glavi. Mladoženja je prevezen u bolnicu, a Teresa je dva dana provela u pritvoru.

2010. godine jednu su mladenku iz Washingtona na dan vjenčanja uhitili zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Ona se to jutro vraćala sa svoje djevojačke zabave kada ju je zaustavio policajac. U krvi joj je izmjerena dvostruko veća količina alkohola od dozvoljene, no nakon što je privedena dopustili su joj da se kući vrati taksijem na vrijeme da stigne na svoje vjenčanje, prenosi dnevnik.hr.