FOTO/VIDEO  Josipović ispričao vic o papi, policajcu i Karamarku! Je li vam smiješan?

Ivo Josipović, Andrija Hebrang, Ivo Josipović, Ivo Josipović, Ivo Josipović, Milorad Dodik, Ivo Josipović, Ivo Josipović, Božo Ljubić, HDZ 1990, Hrvati u BIH, Hrvatska, Ivo Josipović, SDP BIH, Ivo Josipović, Ivo Josipović, Hrvatska, Politika, Valentin Inzko, Ivo Josipović, Ivo Josipović, Mostar, Hercegovina, Ivo Josipović, vic, Tomislav Karamarko, Papa Benedikt, predsjednik Josipović., Ivo Josipović, Vedran Mornar, Hrvatski nogometni savez, hrvatski nogomet
Predsjednik Ivo Josipović sudjelovao je na Festivalu pričanja priča - Pričigin, na kojem je okupljene zabavio i jednim vicom

- Inače su mi moji protukandidati u kampanji govorili da loše pričam viceve - rekao je predsjednik Josipović i dodao kako mu je druga prepreka bila kad je rekao da je agnostik. Josipović je ispričao vic o muci jednog policajca iz vremena kada je bivši papa došao u Hrvatsku, uz napomenu koja je nasmijala prisutne - "to nije vic o papi nego o policajcu".

Evo vica kojeg je ispričao predsjednik Josipović:

Bivši papa došao u Hrvatsku, i Vlada, to jest, ministar Karamarko dao mu je limuzinu i vozača da ga vozi od Zagreba do Splita.

Voze se oni kad kaže papa: - Sinko, znaš, ja sam volio voziti kao mlad, hajde pusti mene da malo vozim.

Policajac kaže: - Ma kako ću to, dobit ću otkaz!

Papa: - Ništa se ti ne boj, Božji zagovor je u mojim rukama.

I vozi tako papa 120, 140, 160, 200, 220... I tada se čuje policijska sirena, dolazi policajac, papa zaustavi automobil i spusti prozor, a policajac se skameni kada je vidio tko vozi pa nazove Karamarka.

Pita policajac ministra što da radi, a Karamarko mu kaže: - Oderi!

Policajac: - Ma je, ali važna je osoba u autu. Na to će Karamarko: - Da nije premijerka?, a policajac će: - Ne, još gore!

Karamarko: - Da nije Josipović?

Policajac: - Ne, još je gore.

Karamarko: - Pa dobro, reci mi više tko je u autu?!

Policajac: - Sam Bog je u autu.

Karamarko: - Pa kako?

Policajac: - Pa tko bi drugi imao papu za vozača.