Jeziva ispovijed šokirala Balkan: Odveo sina kod hodže da istjera demone iz njega, a onda se desio pravi horor

slika strava

... uzeo mi je 24.000 dinara. Ništa mi nije pomogao, on je običan prevarant, zato sam ga prijavio policiji - tvrdi Pero Kusić iz sela Manđelos kod Sremske Mitrovice.

Kusić objašnjava da njegov 40-godišnji sin više od 15 godina „ratuje sa zlim silama", odnosno da je „žrtva neke vještice koja ga je zaposjela zlim demonima".

- S mojim djetetom je sve bilo u redu dok nije završio školu. Od tada se povukao u sebe, gleda u ćoškove i razgovara s demonima. Više puta se požalio kako mu ti demoni stoje na leđima, glavi i da ga dave, da ga bukvalno jašu - priča gotovo u jednom dahu Kusić.

Prema njegovim riječima, sina je vodio kod doktora više puta i svi su mu govorili da je zdrav, da nema psihičkih problema, međutim, kako se njegov sin sve više povlačio u sebe, odlučio je da potraži pomoć na drugoj strani.

- Obilazio sam manastire, bio kod bijelih magova i hodža. Punih 15 godina ratujem s njima, do sada sam dao preko 30.000 eura da spasim dijete. Prošle godine čuo sam za Ramadana iz Zrenjanina i otišao kod njega sa sinom. Čim ga je ugledao, rekao mi je: „Gdje ste bili dosad?" - priča Kusić Ramadan mu je, kako tvrdi, kazao da su mi sina zaposeli demoni i vještice.

- Položio ga je na neku prostirku i prekrio nekim obručom na kome su nanizane kuglice od drveta, plastike i kamena. On je obukao svoju odoru i zapalio neku travu. Dok se trava dimila, on je pjevao neke njihove molitve, ili šta već.

U tom trenutku moj sin je počeo da se trese. Izgledalo je kao da iz njega istjeruje samog đavola - opisuje jezivu scenu sugovornik.

Kusić navodi da mu je Ramadan kazao da je njegov sin popio životinjsku krv pretvorenu u prah i da je tako začaran. On dodaje da mu je za taj jedan obred Trajman tražio 12.000 dinara, ali da on nije imao odmah da mu plati.

- Nije bilo problema jer je sa sinom trebalo da dođem i slijedeći dan, u ponedeljak. Sutradan je ponovio obred i dan kasnije platio sam mu 24.000 dinara, ali mom sinu nije bilo bolje. Štoviše, poslednji put kad smo se vraćali sin me je napao. Vikao je na mene u kolima da hoću da ga ubijem i da me uopće ne poznaje.

Ramadan mi je objasnio da je ta vještica mnogo jaka i da treba da pošalje svoje „diplomate" kako bi je uništili - priča Kusić, objašnjavajući da su „diplomate" u stvari demoni kojima Ramadan upravlja.

Međutim, kako Kusić kaže, da bi hodža angažirao svoje mračne sile, trebalo je da se dodatno plati.

- Za to mi je tražio 3.000 eura i džak kukuruza za piliće. Dao bih mu cijeli ambar kukuruza da je uspio da mi spase dijete, ali nije. Mom sinu je bilo sve gore. Zaključio sam da je on običan prevarant - naglašava Kusić.

Kusić sumnja da mu je vještica bacila čini jer se njegov sin nije oženio njenom kćerkom.

- Ona ima kćerku, ali djeca se nisu našla, i što ja tu mogu. Sve ovo radi da bi nam se osvetila. Ona je mnogo zla nanijela mnogima. Čuo sam da ide po groblju i uzima neku vodu ispod mrtvaca i njome pravi zlo - kaže Kusić.

Prije više od 10 godina Kusić se za pomoć obratio i Vidovitoj Zorki i, kako kaže, ona mu je sina vratila s Fruške gore.

- Sin mi se jednog dana izgubio i nije ga bilo dva i po dana. Nismo znali gde je, niti da li je živ. Ona mi je rekla da je na Fruškoj gori i da će ga vratiti. Tako je i bilo.

Avaz.ba