Jedva su krpali kraj s krajem, a onda na lutriji dobili 190 milijuna eura

Adrian i Gillian Bayford iz Suffolka, na istoku Engleske, koji još prošli tjedan nisu znali kako s prihodima pregurati do kraja mjeseca, nekoliko dana poslije osvojili su 190 milijuna eura na lutriji Euro Millions.

Ovaj jackpot je veći od prošlogodišnjeg od 185 milijuna eura koji su lani osvojili Colin i Chris Weir iz Škotske.

Kupili smo listić jer nam je trebao novac", rekla je Gillian Bayford. "Svi jedva spajaju kraj s krajem u ovoj recesiji i ovaj nam je mjesec, da vam iskreno priznam, bio posebno težak", rekla je.

Usprkos neočekivanom dobitku, par će i dalje normalno odgajati svoje dvoje djece a Adrian će se uskoro vratiti na svoje radno mjesto u trgovini, iako razmišlja o pokretanju vlastitog posla.

"Ovaj novac će nam biti sjajan poticaj", istaknuo je.

Adrian planira otići na putovanje željeznicom kroz kanadski Stjenjak a Gillian će si kupiti sportski automobil. Njihova djeca žele poći u Disney World.

Par će također ispuniti neke želje rodbini i prijateljima koji su im pomagali u prvim godinama njihova braka.

Početni ulog bio je 15 milijuna eura i u četrnaest izvlačenja nije bilo dobitnika. Nijedan igrač iz devet zemalja koje sudjeluju u Euro Millionsu (Francuska, Velika Britanija, Španjolska, Luksemburg, Belgija, Švicarska, Portugal, Irska i Austrija) nije uspio pogoditi sedam pravih brojeva.

Izvor: Jutarnji.hr