Javna manifestacija Lino Fest 2014 neće biti održana

Željko Gudelj, Lino, Lino fest

Organizacioni tim Festivala donio je ovu odluku s obzirom na trenutnu izvanrednu situaciju koja je pogodila regiju. 

„Ovu odluku smo morali donijeti s obzirom da je veliki broj natjecatelja i posjetitelja Festivala upravo iz područja pogođenih katastrofom koja je zadesila regiju. Mi smo sa svima njima stupili u kontakt i na svu sreću, a što je i najbitnije,  svi su dobro i na sigurnom. Ipak, iako javne zabavne manifestacije neće biti natjecateljske skladbe će biti ocijenjene i nagrađene", istakao je Željko Gudelj, izvršni direktor Festivala.

U terminu planirane javne manifestacije 24.05. 2014., stručni žiri Festivala će zasijedati kada će preslušati i ocijeniti sve natjecateljske skladbe. Imena pobjednika bit će objavljena u ponedjeljak, 26.05. 2014.

Udruga Libertas njeguje i razvija Lino Fest već dvanaestu godinu uz podršku Podravke BiH. Sredstva koja su ostala neiskorištena za realizaciju javne manifestacije bit će preusmjerena za nabavku hrane koja će preko Crvenog križa/krsta biti preusmjerena za pomoć ugroženim.

"Tužni smo što je veliki broj djece trenutno u jako teškoj situaciji zbog nesreće koja je zadesila cijelu regiju. Kao izraz naše potpore koju želimo iskazati našim sugrađanima i pokazati im da nisu sami, Podravka BiH će donirati više od tone Lino dječje hrane  što će biti dovoljno za preko 50.000 obroka. Medvjedić Lino kako u dobrim vremenima, tako i u ovim teškim želi ostati pravi prijatelj djece i potruditi se da osmijeh na njihovim licima ostane i u ovoj situaciji", istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Svi oni koji su kupili ulaznice za Lino Fest mogu povrat novca preuzeti na blagajni Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu svakim radnim danom od 12.00. do 18.00. sati.  

Kontakt za više infomacija:

Dunja Bošnjak, Prime Communications, 061 715 168 , [email protected]