Unaprijeđeno kartično poslovanje UniCredita

UniCredit, PikPaya, UniCredit, internet, paypal, PikPaya, unicredit banka, dividende
Zaključen ugovor

Usluga prihvata Diners Club i Discover kartica na EFT POS terminalima UniCredit Bank omogućena je na svim prodajnim mjestima na području Bosne i Hercegovine, s kojima Diners Club BH ima zaključen ugovor o prihvatu Diners Club i Discover kartice, kao bezgotovinskog sredstva plaćanja robe i/ili usluga, priopćeno je iz UniCredita. Zahvaljujući najrasprostranjenijoj mreži bankomata u našoj zemlji, klijentima vlasnicima Diners Club i Discover kartica je omogućena isplata gotovine na 223 bankomata UniCredit Banka diljem BiH.

UniCredit Bank će nastaviti djelovati u skladu sa željama klijenata, osiguravajući im najatraktivnije i najpogodnije mogućnosti plaćanja s ciljem daljeg unapređenja kartičnog poslovanja. Podsjetimo da je ova banka vodeća u Europi s jakim korijenima u 22 zemlje kao i cjelokupnom međunarodnom mrežom prisutnom na skoro 50 ostalih tržišta, s približno 9600 poslovnica i više od 162 tisuće zaposlenika. Razumijevanje stvarnog života i potreba pojedinaca, tvrtki i lokalnih zajednica je u središtu stručne predanosti banke.

Dostupna klijentima

S ukupnom aktivom od preko 3,4 milijarde maraka, kapitalom od više od 429 milijuna maraka i skoro milijun klijenata, ova banka upravlja mrežom od 90 poslovnica i pokriva cijeli teritorij BiH, zbog čega je UniCredit Bank dostupan svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. Inače je vodeća banka u maloprodaji, odnosno broj jedan je na tržištu za kartičarstvo i depozite, alternativni je kanal distribucije. Nudi najbolje proizvode i usluge te e-banking.

Piše: M. Šagolj / Dnevni list