Facebook omogućio korisnicima da povuku poslane poruke

06.02.2019

Osnivač i direktor kompanije Facebook Mark Zuckerberg više nema jedini mogućnost opoziva poruka poslanih putem ove društvene mreže, jer Facebook Messenger napokon uvodi ovu opciju za sve korisnike.

Facebook je priopćio da će korisnici Facebook Messengera koji koriste aplikacije na uređajima s operativnim sistemima iOS i Android dobiti mogućnost povlačenja poslanih poruka nakon što preuzmu najnovije verzije pomenute aplikacije.

Kako bi korisnik iskoristio novu opciju, dovoljan je jedan dodir na poruku u konverzaciji i odabir opcije "remove" (ukloni). Potom će uslijediti pitanje da li želite ukloniti poruku za sve sudionike chata ili samo za sebe.

Međutim, postoji "kvaka", jer mogućnost povlačenja poruke imate samo 10 minuta nakon što ste je poslali. Kada to vrijeme istekne, opcija više nije dostupna.

Facebook radi na opciji povlačenja poruka još od travnja prošle godine kada je određeni broj Zuckerbergovih starih poruka misteriozno nestao iz inboxa primatelja. Tada je Facebook priopćio da su poruke uklonjene zbog pravila o zadržavanju poruka implementiranih 2014. godine.

Kompanija se izvinila jer je opciju omogućila samo svojim dužnosnicima te je obećala da će je dobiti svi korisnici Messengera prije nego budu izbrisane poruke ostalih dužnosnika. Facebook je konačno ispunio to obećanje.

Tagovi: facebook facebook
loading...