Ismijavali je zbog pristranog izvještavanja: Mlada Beograđanka morala zatražiti stručnu pomoć

 Ismijavali je zbog pristranog izvještavanja: Mlada Beograđanka morala zatražiti stručnu pomoć
Mlada beogradska novinarka Barbara Životić (22) morala je zatražiti stručnu pomoć. Naime, mnogi mediji ismijavaju je zbog pristranog izvještavanja s prosvjeda u Beogradu protiv Vučića i njegove Vlade, javlja Blic.

Podršku joj je pružio i predsjednik Aleksandar Vučić koji je za nju zatražio i zaštitu jer su joj navodno počeli prijetiti.

Budući da je ovaj slučaj izvještavanja aktualna tema u Srbiji, u jutarnjem programu TV Prva gostovao je novinar Srđan Škoro koji je komentirao cijeli slučaj, no glavna urednica Studija B, Ivana Vučićević, nije se složila s njegovim tvrdnjama, prenosi Blic.

Vučićević je rekla kako je Barbara Životić studentica koja ima samo 22 godine, a kako je nakon tog izvještavanja pretrpjela ismijavanje i uvrede preko društvenih mreža te smatra da je nad novinarkom počinjeno teško nasilje. Novinar Škoro nije se složio s ovom izjavom jer je, kako je rekao, počinjeno jedino nasilje nad istinom.

"Taj je izvještaj kompletno nenovinarski, neprofesionalan i lažan. Ne opravdavam nikakvo nasilje, ali Barbara je žrtva partijskog zapošljavanja", piše Blic.

vijesti.hr