Ima 21 godinu, a pije iz bočice, nosi pelene i spava u krevetiću

godine, beba, pelene, cucla
ess (21) voli nositi pelene, piti iz bočice, spavati u krevetiću i ponašati se poput bebe. Njen dečko David (24) to u potpunosti podržava, prenosi Daily Mail.

Jess je bila seksualno zlostavljana kad je imala samo dvije godine i zbog toga se i danas bori s depresijom i napadajima panike. Danas je Youtube zvijezda zbog svog neobičnog stila života.

David, koji sebe naziva "taticom", kaže: "Mnogi su me nazivali pedofilom i ismijavali Jess, ali ja to samo ignoriram." - Znamo da ne radimo ništa loše - dodao je David. - Igranje uloga je moj bijeg od stvarnosti i na taj način mogu ponovo biti beba i imati nevino djetinjstvo i ponašati se kako god želim - rekla je Jess. 'Ne radi se o seksualnom fetišu' - Mogu biti zaigrana, djetinjasta i slatka, takva sam i inače.

Da sam imala normalno djetinjstvo, takva bi bila - dodaje Jess. Par je u vezi već četiri godine. Objašnjavaju da se ovdje ne radi o seksualnom fetišu već o stilu života. - Nemamo seksualne odnose kad se igramo uloga premda mnogi misle da se upravo o tome ovdje radi - kaže Jess. - Volim Davida i volim taj osjećaj zaštićenosti. Uvijek se mogu osloniti na njega. Igranje uloga nas je samo zbližilo - dodaje Jess.

24sata.hr