FOTO/VIDEO  Idealna težina, zdrav ljubimac

labrador
Svrha programa je da se kroz posebnu prehranu i veterinarsku kontrolu životinjama koje imaju ozbiljne posljedice po svoje zdravlje omogući mnogo godina zdravog i aktivnog života. Beka, Misha, Đuro, Uma, Duke, Simba, Fleka i Hera su izabrani od strane svojih veterinara. Bez suradnje vlasnika, provođenje programa nije bilo moguće. Kod provođenja dijete važna je pravilna veterinarska prehrana i praćenje stanja životinje te naravno fizička aktivnost. I najvažnije, dosljednost u provođenju programa.

Primjerenom prehranom, već u prvih mjesec dana, na oduševljenje veterinara koji prate kandidate programa ‘Idealna težina zdrav ljubimac' svi kandidati su izgubili na težini. I u narednim mjesecima svi kandidati su pokazali značajan napredak, ne samo gubitkom težine već većim elanom i povlačenjem zdravstvenih tegoba.

‘Moja Beka se preporodila otkad je izgubila suvišne kilograme, trči, neumorno se igra iako je već labradorica u godinama i namjeravam paziti da se držimo ovog programa, a i sretan sam jer je baš moj posao bio najuspješniji između svih kandidata', rekao je vlasnik donedavno bucmaste crne labradorice Beke.

Uz ovakve rezultate vlasnicima je lakše provoditi program, jer su svjesni da svojim ponašanjem direktno utječu na zdravlje svojeg ljubimca. Brojni upiti vlasnika kućnih ljubimaca pokazuju kako je program ‘Idealna težina zdrav ljubimac' potreban i koristan.

Kako se približavaju blagdani, veća je odgovornost vlasnika da paze na prehranu svojih kućnih ljubimaca. Naime, pretilost kućnih ljubimaca je problem kojeg baš i nismo svjesni, a pogađa više od 35% mačaka i 25-35% pasa.

Ako ga Vaš ljubimac ima, rješenje potražite OVDJE.