I ovo moguće? Nakon dvije godine otkrila da joj je momak zapravo žena

žena, muškarac, seks navike, prevara
Naime, neimenovana Britanka prijavila je policiji svoju poznanicu koja se dvije godine pravila da joj je dečko koristeći umjetni penis tijekom seksa, piše Telegraph.

Koliko god nevjerovatna priča bila, Telegraph je otkrio detalje.

Britanka je policiji, a kasnije i sudu, ispričala kako je mislila da vodi ljubav s muškarcem imena Kye Fortune, koji se oporavljao od tumora na mozgu i nije želio da mu iko vidi ožiljke. No, s vremenom je otkrila kako je zapravo riječ o njenoj prijateljici, 25-godišnjoj Gayle Newland, koja ju je nagovorila da stavi povez na oči tijekom njihovih seksualnih susreta u kojima je, umjesto prave stvari, koristila protetiku.

Newland se trenutno nalazi na suđenju gdje negira krivicu za pet seksualnih napada između veljače i lipnja 2013. Na sudu je rečeno kako je žrtva 2011. na Facebooku dobila zahtjev za prijateljstvo od Kyea Fortunea koji se pretvarao da je polu-Filipinac, a polu-Latino.

Komunicirali su isključivo online, a Kye joj je kazao da je sudjelovao u prometnoj nesreći nakon koje mu je otkriven tumor na mozgu. Nalazio se na liječenju u bolnici i nije bio u stanju vidjeti je.

No, često su pričali preko telefona i žrtva je primijetila kako Kye ima visok glas.

- Rekao mi je koliko sam mu pomogla u oporavku, da je to bio znak, da se trebamo vjenčati, imati djecu, da ćemo raditi hrpu stvari - kazala je žrtva.

Tijekom tog vremena, žrtva je upoznala Newland, s kojom je postala vrlo dobra prijateljica i koja je tvrdila da zna Kyea. Na kraju, žrtva i Kye su se odlučili naći u jednom hotelu.

- Jedini uvjet koji je imao jest da nosim povez na očima jer je bio 'nervozan oko svog izgleda' i 'nije mogao pravilno hodati' zbog oštećenja živaca i mišića - ispričala je žrtva.

Pred sudom i porotom opisala je prvi susret.

- Kye je bio u kupatilu kada sam ušla u sobu. Krevet je bio prekriven laticama ruže i Hello Kitty medvjedićima. Stavila sam na oči povez za spavanje i šal. Tada je došao Kye, koji se tresao. Rekao je da se sam odjavio iz bolnice - navodi žrtva.

Par je potom vodio ljubav, a Newland tvrdi da je koristila protetski penis, prije nego što je, igrajući ulogu Kyea, kazala da se mora vratiti u bolnicu.

Nakon toga uslijedilo je još nekoliko susreta u hotelu prije nego što je Kye otišao do žrtvina stana.

Opisujući posljednji njihov susret, prije odlaska u policiju, žrtva je navela: - Seksali smo se i zgrabila sam ga za glavu i moja je ruka zapela na nečemu. Jednostavno nije bio pravi osjećaj. Sjedila sam na krevetu, on je stajao. Nešto u mojoj glavi je vrištalo 'skini povez'. I skinula sam ga. Gayle je stajala pored mene. Nisam mogla vjerovati. Kazala je samo, 'nije ono što misliš' - zaključila je žrtva.