Htjela sam unajmiti apartman, a žena me oprala kao mladog majmuna i balavicu

ljeto, odmor, rate, ljetovanje, more, ljetovanje
... Jadranu, zainteresirana za najam u periodu od 17.8. do 24.8. za dvije odrasle osobe, plus jedno osmogodišnje dijete. Upitala je li koji od apartmana raspoloživ i je li moguće dobiti fotografiju apartmana koji jest raspoloživ, kao i sliku pogleda s terase. Odgovor ju je šokirao. 

"Imam puno apartmana i ne znam o čemu pričate. Dodatne slike nisu moguće, a i rijetko što je slobodno", odgovorila je vlasnica apartmana.

Osupnuta odgovorom, čitateljica se zahvalila i odustala od najma. "Hvala Vam na ljubaznom odgovoru punom informacija, ne interesira me najam "apartmana" uz kojeg je nemoguće dobiti dodatne slike, sve mi je jasno", odgovorila je.

Mislila je da je time priča završena, no stigao je odgovor iznajmljivačice.

"Otvorite trgovinu na oglasniku pa ćete vidjeti da baratam sa preko sto apartmana.  Jako ste ljubazni turist, ko i većina hrvata.  Vjerovatno bi na kraju žicali i popust, kao i većina s oglasnika, a umjesto 2+1 bi vas došlo cijeli tamburaški sastav i dovezli bi i kravu za mlijeko ujutro..."

Što drugo reći nego složiti se s nesuđenom turisticom: "Ovo je nevjerojatno. Nevjerojatno mi je da je uopće u prvom mailu odgovorila kako je odgovorila, ali ovo u drugom mailu je ponižavajuće. Žena me oprala kao mladog majmuna i balavicu. Nevjerojatno".