HT ERONET: Nismo ni pod kakvim političkim pritiscima; želimo samo osigurati najbolje našim korisnicima!

HT Eronet
... kompaniju prema kojemu bi za prava Sport Klub kanala za iduće tri godine platili 8.000.000,00 KM umjesto 4.000.000,00 KM, koliko bi platili ako bi pričekali 15 dana na rješenje Konkurencijskog vijeća o prinudnom izvršenju rješenja" i kako će tako HT ERONET biti oštećen za 4 milijuna KM, želimo naglasiti sljedeće:

Nakon prekida reemitiranja Sport Klub kanala, HT ERONET stalno je bio u pregovorima s vlasnicima prava, a sve iz jednog jedinog razloga - kako bismo osigurali kvalitetan sportski sadržaj našim korisnicima.

Sve ovo vrijeme naš jedini cilj bio je: učiniti našu IPTV uslugu konkurentnom i imati zadovoljne korisnike, tako da ne stoji teza da „politika gura" i radi pritisak na HT ERONET te kako ćemo potpisati za kompaniju štetan ugovor.

Sve odluke koje donosimo u HT ERONET-u donosimo na temelju tržišnih prilika koje nas okružuju, bez bilo kakvih političkih pritisaka za koje odgovorno tvrdimo da ih nema u posljednjih nekoliko godina.

Jedini „pritisci" dolazili su od naših korisnika, a u svezi s ponovnim uvrštavanjem Sport Klub kanala u našu ponudu.

Kako procesi pred nadležnim državnim tijelom (Konkurencijskim vijećem) traju više od četiri godine, mi, kao tržišno orijentirano poduzeće, u pregovorima tražimo kompromis s drugom ugovornom stranom.

Na koncu, želimo posebno naglasiti kako su pregovori s vlasnicima prava za Sport Klub kanal u ovom trenutku u završnoj fazi, te se nadamo kako ćemo, ponajprije na zadovoljstvo naših korisnika, uskoro i potpisati ugovor, stoji u priopćenju iz HT Eronet-a.