FOTO  HT ERONET je u MFF-u prepoznao golemi potencijal

HT Eronet, Mediteran Film Festival

...koji je, prigodnim govorom, otvorio širokobriješki gradonačelnik Miro Kraljević.

Čak 22 dokumentarca natječu se za glavne nagrade - Grand Prix festivala i nagradu publike.

HT ERONET je i ove godine generalni sponzor i partner festivala. Na svečanosti otvaranja nazočnima se obratio član Uprave HT ERONET-a i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk.
„Evo nas na početku još jedne lijepe festivalske priče koja već 17 godina, ovdje, u Široki Brijeg, donosi mnoštvo filmskih nadahnuća, druženja, radionica, jednom riječju - okusa Mediterana kroz podneblje, ljude i njihovo stvaralaštvo.

Iznimno smo ponosni što je HT ERONET i ove godine, kao i nekoliko posljednjih, partner i generalni sponzor MFF-a, jer smo u ovome festivalu prepoznali potencijal, ali i želju da se i lokalne sredine, makar to bilo nekoliko dana u godini, pretvore u stjecište kulture, umjetnosti, druženja, lijepih uspomena i pozitivizma koji nam je danas itekako potreban. Kao društveno odgovorno poduzeće koje itekako osluškuje potrebe svoga okružja, HT ERONET je, potporom jednom ovakvom projektu, pružio potporu ne samo lokalnoj zajednici, nego i ideji povratka kulturnih, umjetničkih, stvarateljskih vrijednosti na mjesto koje im pripada", kazao je Ruk.

Inače, HT ERONET je, tijekom festivala, osigurao Wi-Fi za press centar, kao i nagradu za najsretnijeg gledatelja koji bude glasovao za najbolji film u konkurenciji Nagrada publike. Tu je i promocija usluge !hej internet 2GO, ali i još neka iznenađenja.
Prvoga dana festivala, u programu izvan konkurencije, prikazani su dokumentarci domaćih autora „Petrin izbor" Ivana Čolaka, „Rock'n roll ludost" Marija Ćužića i „Druga obitelj" Zdenka Jurilja o radu Humanitarne udruge „Fra Mladen Hrkać". Premijerno je predstavljen i spot ove udruge za pjesmu „Pomozimo zajedno".

Dokumentarni film „Chuck Norris u borbi protiv komunizma", koji je na MFF stigao zahvaljujući suradnji s filmskom mrežom HBO, prikazan je u na otvorenom kinu u središtu Širokog Brijega.