Građani tragaju za lopovom koji krade po svadbama

lopov, građani, svatovi
...u Bijeljini gdje je, prema tvrdnjama očevidaca, jedan muškarac ukrao novac dok su se gosti na svadbi zabavljali.

Najprije je na Facebook stranici Krule production koja se bavi snimanjem i fotografiranjem svečanosti objavljena molba građanima da im jave ako prepoznaju gospodina s fotografija za kojeg se tvrdi da je ukrao novac.

"Molimo vas da pogledate video i da nam se javite ako poznajete ovu osobu s snimke, jer je večeras na svadbi na kojoj smo radili u Ugljeviku u restoranu Đedin ukrala veću svotu novca", navodi se na Facebook stranici Krule productiona.

Odmah su se počeli javljati brojni građani koji tvrde da je riječ o uigranom prevarantu koji se specijalizirao za krađe po svadbama.

"Pokrao je novce i u Bijeljini u još jednom restoranu tu istu večer. Prvo je tamo bio pa došao u Ugljevik. Uigran lopov, treba mu stati na kraj", naveli iz Krule productiona.

Jedan od građana Semin A. napisao kako je na snimkama prepoznao lopova od prošle godine sa svadbe u Doboj Istoku. "Čovjek hoda po svadbama i vara konobare. Od moje radnice je uzeo 300 eura", naveo je građanin. Jedan od građana je napisao kako ovaj muškarac ide po svadbama te od konobara traži da mu zamijene eure u marke s obrazloženjem da su mu novci ostali u sakou, a potom kaže da će donijeti novac, no jednostavno ispari sa svadbe s ukradenim novcem.