Evo što je McDonald's učinio da vrati stare kupce i privuče nove!

Samo u Americi prodaja im je porasla prošlog mjeseca za 1,7 posto, iako su im na Wall Streetu predviđali rast od svega 0,3 posto.

Nakon što se našao na meti brojnih mrzitelja fast fooda koji su mu zamjerali što prodaje takvo ''smeće'' od hrane te mu je broj kupaca počeo padati, McDonald's je okrenuo posve novu stranicu - u svojoj ponudi počeo je nuditi zdravije obroke.

Počevši od raznih salata, omleta i smoothieja krenuo je u posve novu strategiju, koja se pokazala i više nego dobrom idejom.

S obzirom na tezu da je doručak najvažniji obrok u danu, ovaj je svjetski div odlučio upravo ''udariti'' po tome, plasiravši na svoje tržište tri proizvoda temeljena na zdravim namirnicama, koji su postali omiljeni među brojnim pristalicama ovog lanca.

Najnoviji hitovi u ponudi s kojima ostvaruje uspjeh iz dana u dan, a broj ljudi koji ih konzumira nezaustavljivo raste jesu Egg White Delight, sendvič s jajetom i sirom cheddar, smoothie od borovnice i naranče te McWrap.

Ovom je novinom najpoznatiji lanac brze hrane ugodno iznenadio mnoge, pa stoga ne čudi da im broj mušterija, i u ovo nezahvalno vrijeme za restorane, raste iz dana u dan.