Evo po čemu su posebne osobe rođene u siječnju

siječanj, rođendan, posebnosti

Rođeni u prvom mjesecu u globalu su osobe koje vole zabavu i koje govore ono što misle "što na umu to na drumu". Imaju zarazan optimizam i mnogo energije. Evo što je dobro znati o njima...

Smisao za humor

Prirodni su talent za humor. Katkada imaju zaista loše šale, no neće odustati od njih jer žele zabaviti okolinu. Nerijetko su i sarkastični prema drugima.

S njima nije dosadno

Oni jednostavno vole eksperimentirati s novim stvarima. S njima nikada nije dosadno i uvijek će pokušati zabaviti sve oko sebe. Oni su djeca u srcu i postaju ozbiljni jedino kada to situacija od njih traži.

Njima je život zabava

Obožavaju partijati i zabavljati se i biti u centru zbivanja. Vole glazbu i često ih možete pronaći na plesnom podiju.

Donose čvrste odluke

Većina ih ima čvrste stavove o tome što žele u životu i donose čvrste odluke kako bi to postigli. Rijetko ćete ih naći u situaciji da se premišljaju oko nečega.

U ljubavi su...

Potrebno im je dulje vrijeme da počnu nekome vjerovati i otvore se. Jednom kada ih pogodi strjelica ljubavi, pretvaraju se u brižne i emotivne partnere. Oni će za ljubav napraviti sve, za osmijeh voljene osobe prohodat će i dodatni kilometar ako je potrebno, ali samo ako osjete da je riječ o ljubavi.

Izvor: vecernji.hr