Evo mene moji ljudi: Vratila se među žive 13 dana iza pokopa

Sharolyn Jackson (50) iz Philadelphije još uvijek je itekako živa premda je njezina obitelj bila uvjerena da ju je 3. kolovoza ispratila na posljednji počinak.

Naime, u lijesu se nalazi sasvim druga žena čiji identitet tek treba utvrditi, a do zabune je došlo nakon gotovo nevjerojatnog slijeda događaja.

Jackson je nestala gotovo istodobno kada su na jednoj od gradskih ulica pronašli ženu umrlu od posljedica srčanog udara, a koja je izgledala kao da joj je sestra blizanka!

Pokojnica joj je do te mjere bila slična da je 'prevarila' nekoliko članova obitelji, pa čak i majku koja je priznala da se bila u stanju zakleti da gleda svoju kćer.

Pojavila se u bolnici

No, Sharolyn Jackson se 16. kolovoza pojavila na vratima jedne od gradskih bolnica u Philadelphiji, te je obitelj obaviještena da je živa nakon što je policija pomoću otisaka prstiju potvrdila njezin identitet.

- Sharolyn se trenutačno nalazi u bolnici i vjerojatno još i ne zna za sprovod. Presretna sam što je živa, no svaki puta kada me ponese, spustim na zemlju jer se sjetim da će jedna obitelji biti shrvana kada čuje vijest - izjavila je njezina majka Carrie Minney.

Vlasti su u međuvremenu pokrenule istragu te se nadaju da će nakon ekshumacije otkriti identitet umrle žene.

24sata.hr