Dvije lezbejke ubile umirovljenika nakon što su ga mučile 48 sati

Umirovljeni vozač autobusa, Barry Reeve (67), pronađen je mrtav u svojoj kući u Norwichu, Velika Britanija, u veljači prošle godine.

Smatra se da je umirao punih 48 sati nakon napada, a tijekom tog vremena je tučen, gažen i rezan nožem. Ljubavnice su ga mučile kako bi im rekao PIN broj svoje kartice, nakon čega bi mu one mogle ukrasti novac.

Ovisnice o drogi, Kelly Barnes (32) i Jodie Barnes (31) porekle su svoju umiješanost u ovaj zločin. Međutim, porota, koju je činilo osam žena i četiri muškarca, ih je proglasila krivima.

Kada je presuda donešena, Jodie, koja je svo vrijeme držala Bibliju, je uzviknula: "Nisam lagala, zaklela sam se na Bibliju!"

Kelly je, međutim, tvrdila da nije učestvovala u napadu i da joj je Jodie tek kasnije priznala šta se desilo. Također je tvrdila da je Jodie umirovljenika upoznala preko svoje sestre i da joj je još ranije rekla da od njega hoće da posudi novac.

One su nakon napada pretresle njegovu kuću u potrazi za dragocjenostima, ali nisu uspjele pronaći novac. Potom su pokupile svu hranu iz njegovog frižidera i iznijele ju vani u vrt. Smrt umirovljenika je otkrivena tek nakon dva tjedna.

Hranu su ostavile i otišle su do obližnjeg dućana, gdje su pokušali izvršiti kupovinu koristeći kreditnu karticu koja je pripadala Reeveu. Pokušale su podići i novac sa bankomata, što su zabilježile i sigurnosne kamere. Nakon što u tome nisu uspjele, vratile su se po hranu te se taksijem odvezle svojoj kući.